Arbejdsmiljøpris 2016 - Bagsværd Skole
Dette rengøringsteam på Bagsværd Skole delte sammen med rengøringsteamet på Amager Fælled Skole - KLS Arbejdsmiljøprisen 2016 på 5.000 kr.

Hvem skal have KLS Arbejdsmiljøprisen på 5.000 kr.?

Fagforeningen belønner arbejdspladsers og enkeltpersoners konkrete indsats for at forbedre medlemmernes arbejdsmiljø. For det er jo ikke ligegyldigt, om du og andre - der gør rent, laver mad og vasker tøj - må gå fra jobbet med smerter i arme, nakke, knæ eller psyken?

Du og dine kolleger på arbejdspladsen og i de faglige klubber afgør nu – hvem der i år skal have KLS Arbejdsmiljøprisen 2017 på 5.000 kr.

Skal det være dig? Din arbejdsplads? Eller kender du andre, som fortjener en belønning for deres indsats med at gøre arbejdslivet sikrere og bedre for kollegaerne?

Skriv en indstilling eller send bare et par linjers begrundelse ind til KLS, på mail kls@foa.dk. Eller ring til formanden for arbejdsmiljøudvalget Per Kristensen på tlf. 28 55 48 58 - eller mail pkr016@foa.dk.

Helst inden mandag 20. februar!

I 2016 blev arbejdsmiljøprisen delt mellem rengøringsteamene på Amager Fælled Skole og Bagsværd Skole, fordi de samarbejder godt, hjælper hinanden med rengøringen og tager moderne rengøringsmetoder til sig. Så der er større arbejdsglæde, sammenhold og mindre sygefravær.

Du og dine kolleger kan være med til at bestemme, om nogen skal have Arbejdsmiljøpris 2017 overrakt på KLS generalforsamlingen 10. maj!? - Så deres eksempel kan inspirere os andre til et bedre arbejdsmiljø!