Arbejdsmiljøpris 2017 - vinderne
Arbejdsmiljøudvalget i Rødovre RKR vandt Arbejdsmiljøprisen 2017

Hvem skal have KLS Arbejdsmiljøprisen i 2018?

Fagforeningen belønner arbejdspladsers og enkeltpersoners konkrete indsats for at forbedre medlemmernes arbejdsmiljø. For det er jo ikke ligegyldigt, om du og andre - der gør rent, laver mad og vasker tøj - må gå fra jobbet med smerter i arme, nakke, knæ eller psyken?

Du og dine kolleger på arbejdspladsen og i de faglige klubber afgør nu – hvem der skal have KLS Arbejdsmiljøprisen 2018?

Skal det være dig? Din arbejdsplads? Eller kender du andre, som fortjener en belønning for deres indsats med at gøre arbejdslivet sikrere og bedre for kollegaerne?

Skriv en indstilling eller send bare et par linjers begrundelse ind til KLS, på mail kls@foa.dk. - Eller ring til formanden for arbejdsmiljøudvalget Per Kristensen på tlf. 28 55 48 58 - eller mail pkr016@foa.dk

Helst inden mandag 19. februar!

I 2017 blev Arbejdsmiljøprisen vundet af Arbejdsmiljøudvalget i Rødovres Kommunale Rengøring. Bl.a. for deres indsats for at holde viden og rutiner om ergonomi vedlige hos kollegerne og følge med i den nyeste teknologi til at lette arbejdet for kollegerne.

Du og dine kolleger kan være med til at bestemme, om nogen skal have Arbejdsmiljøpris 2018 overrakt på KLS generalforsamlingen 15. maj!? - Så deres eksempel kan inspirere os andre til et bedre arbejdsmiljø!