Hva’ synes KLS-medlemmer så om Nyhedsbrevet?

Det første prøve-nummer af det elektroniske nyhedsbrev ”FOA/KLS Nyheder” – som afløser fagbladet KLS Nyt – fik I medlemmer med oplyst mail-adresse mailet midt i november.

- Fint nyhedsbrev. Jeg klikkede videre på flere af historierne og synes, de er lette at læse. – Men vil de blive læst og forstået bedre eller lige så godt som KLS Nyt? svarer Irene Holmstrøm.

- Jeg har ikke læst det elektroniske FOA/KLS Nyheder. - For jeg vil have papir mellem hænderne, skriver Annie Hansen.        

- Jeg har kigget på nyhedsbrevet, det ser både nemt og overskueligt ud, med relevante indslag. Og enkelt at bruge. Tillykke med det! siger Henning Pape, folkepensionist efter Kommunehospitalet.

- Men husk, at både hjemmeside, nyhedsbrev og facebook-side skal holdes a jour hele tiden af en kompetent person, ellers går det i fisk. - Hvem skal gøre det? 

Ja, det gør net-sekretær Dorte og journalist Ole!

Savner fødselsdage og jubilæer

- Jeg synes, Nyhedsbrevet er godt, jeg har klikket videre på alle historierne, siger Carina Agnete Ringkær, fællesTR på Rigshospitalet Glostrup.

– Jeg kan bruge det meste, men mangler mærkedage – runde fødselsdage og jubilæer. Synes, det er skønt, at nyhedsbrevet kommer som mail på nettet.

– Jeg har ikke hørt nogen kollegaer snakke sammen her på Glostrup om FOA/KLS Nyheder. Men jeg tror, det er nemt nok at forstå og læse for mine kollegaer, bemærker Carina A. Ringkær.

- FOA/KLS Nyheder er supernemt - og dejligt at ha’ lige ved hånden, hvis nogen spørger om et arrangement? – Så skal man ikke have fat i bladet! synes Lise Lotte Frederiksen.

- Jeg synes, det elektroniske nyhedsbrev er OK. - Dejligt, man kan tilmelde sig temadagen f.eks., svarer Pia Nielsen.

- Da jeg tilfældigvis var ved computeren, så jeg FOA/KLS Nyheder i indbakken. Jeg læste det, og klikkede videre på flere af historierne. - Men jeg ka’ ikke lige huske hvilke? - Det virker helt fint, synes Inger Marie Schmidt.

”Men vigtigt, at der står tydeligt: - Hvad er deadline tidsfristen for at indsende notits-stof om fødselsdage og jubilæer m.m.!”

”Jeg elsker jo ellers fagbladet KLS Nyt – sad og kiggede i et gammelt nummer forleden dag på skolen. – Der er og var så mange gode oplysninger om, hvad der sker i fagforeningen. Plus relevant stof for os om kurser og andre faglige aktiviteter”, siger Inger Marie.

”Jeg og vi har ikke snakket om KLS Nyheder i pauser på skolen. Men nu vil jeg spørge også mine tyrkiske kollegaer, hvad de synes om det som afløser for fagbladet KLS Nyt”.

 

Mange åbner og klikker videre

 Prøvenummeret af Nyhedsbrevet er udsendt til 2.487 mail-adresser midt i november.

 Kun 5 medlemmer har svaret, at de ikke vil modtage det elektroniske nyhedsbrev.

 Næsten hver andet KLS-medlem har åbnet FOA/KLS Nyhederne i sin mail-box.– Det er lidt flere end for sammenlignelige nyhedsbreve.

 Og en del klikker videre for at se hele historien på hjemmesiden.

 Det er mest FOA/KLS nyheder, som får medlemmerne til at klikke videre i nyhedsbrevet – og ikke de to arrangementer, teater-tur og opret en mail-workshop.

Godt råd – tjek og rens ud i mailbox hver uge

211 mail-adresser fejlede og svarede ’ikke modtaget’. Det er mange flere end andre nyhedsbreve. - Enten virker en del af mailadresserne ikke længere, mailen er inaktiv. Eller også er de pågældende mailboxe fyldt, mener net-kendere.

Et godt råd til KLS-medlemmer er – tjek jeres mail mindst hver uge, og rens ud i eller tøm jeres fyldte mailboxe! Så du kan modtage bl.a. FOA/KLS Nyheder.