Værsgo’ – Her er første FOA/KLS Nyheder

KLS sender fremover det elektronisk nyhedsbrev "FOA/KLS Nyheder" til alle medlemmer, vi har mail-adresse på, med nyheder, arrangementer og medlemstilbud – i stedet for fagbladet KLS Nyt

Hvorfor et nyhedsbrev?

Generalforsamlingen besluttede 10. maj 2016 at nedlægge det trykte medlemsblad ”KLS Nyt” for at spare 400.000 kr. årligt. I stedet har du her fået det første prøve-eksemplar af det ny elektroniske nyhedsbrev ”FOA/KLS Nyheder”.

 

Der har for mange været følelser forbundet med det gamle fagblad KLS Nyt, men vi håber, at du vil tage godt imod det ny. Vi véd, at en elektronisk udgave fungerer godt i andre FOA-afdelinger.

 

Når vi lige har fundet arbejdsgangen, er planen, at FOA/KLS fremover sender dig og jer månedligt nyhedsbrev, undtagen januar og juli. Så vi når ud til jer med spændende aktuelle nyheder og tilbud.

 

 

Hvad indeholder nyhedsbrevet?

”FOA/KLS Nyheder” vil bl.a. indeholde lokale nyheder om vores fagpolitiske arbejde og medlems-service, faglige og sociale kurser og arrangementer samt korte beskeder fra fagforening og klubber.

 

Her vil også være faglige og kontante medlemsfordele, herunder aktuelle tilbud.

 

KLS lommebogen vil blive sendt ud sammen med forbundets FOA-blad i november - som vi plejer.

 

Hvem modtager nyhedsbrevet?

Nyhedsbrevet sendes til alle medlemmer, som vi har en mailadresse på.

 

Har du ikke modtaget nyhedsbrevet fra FOA/KLS, kan det bl.a. være, fordi vi ikke har registreret din korrekte mailadresse. Send os din rigtige mailadresse til kls@foa.dk eller ring til os på tlf. 4697 1500. Husk at gi’ fagforeningen besked, hvis du ændrer mail, ik’? På forhånd tak!

 

Hvis en kollega ikke har modtaget ”FOA/KLS Nyheder”, men har mail-adresse … vil du så være rar at hjælpe kollegaen med at sende sin mail-adresse til kls@foa.dk – tak ska’ du ha’!

 

Ønsker du derimod ikke at modtage nyhedsbrevet fra FOA/KLS, så klik venligst på linket ”Afmeld nyhedsbrev" nederst i selve nyhedsbrevet.