Start 1. Maj med fælles morgenbord kl. 8-10 i FOA-huset

Finanskrise, stramme overenskomster, fyringer og alt for få ansatte til alt for meget arbejde. Sådan er virkeligheden på vore arbejdspladser i disse år. Hvor et Folketingsvalg ligger og lurer lige om hjørnet.

Derfor er det vigtigere end nogensinde at vise, vi er mange der står sammen. – Så kom til fælles 1. maj med morgenbord og hygge i FOA-bofælles-skabets underetage, Vilhelm Thomsens Allé 9 i Valby. 

Kom og mød andre KLSere, FOA-1’ere og PMFere - tag familien og kollegaer med til fælles 1. Maj med taler, musik og fællessang kl. 8-10.

Kl. 8.15 byder FOA-1 formand Ken Petersson velkommen. Årets 1. maj talere holder Fritz Nielsen, formand for PMF, Kbh. Syd. Og Lise Müller, regionsrådsmedlem for SF.

Der er stort morgenbord og gratis øl og vand til alle, der lægger vejen forbi. Sang & musik af Walther Clericy & Co – italiensk, melodisk arbejdermusik.

Kl. 9.30 går de fleste til fælles fane-træf på Toftegårds Plads og i samlet flok videre ad Valby Langgade - Ny Carlsbergvej - Enghavevej - H. C. Ørstedsvej til Fælledparken.

- Ses vi også 1. Maj i FOA-teltet i Fælledparken?