Stemningsfuld juletræsfest lørdag 29. november

Rigtig god og meget flot KLS julefest lørdag 29. november kl. 14-17 - med et enormt højt juletræ, som restauratøren i Frihedens Idrætscenter, Hvidovre havde fået kørt ind fra skoven på en traktor.

- Desværre havde de glemt at få juletræsfod med – så der sku’ knokles en hel dag inde i salen med at få rejst det loftshøje træ på en hjemmelavet fod, fortæller Mimi.

Liselotte Frederiksen synes, det var det flotteste juletræ, vi nogensinde har haft: – Kæmpestort, 7-8 meter højt, frodigt træ med dejligt grønne grene. – Så højt, at der skulle lift til at sætte stjernen på!

- Vi kom ind i den store sal, hvor lampelyset var slukket – så salen blev oplyst af lyspærerne på juletræet og stearinlys på bordene. - Dejlig stemningsfuldt, synes Mimi.

Stemningen blev også god, fordi festpilot Palle Krabbe var i hopla med to nye musikere. Og julemanden lavede ’cheerleader’-kvaste – som ungerne var vilde med at svinge rundt.

Lotte: - Rigtig god juletræsfest med fin stemning. Kun positive tilbagemeldinger – udover en enkelt klage over en gave. Nye deltagere syntes, det var fantastisk, at de både fik gave, godteposer og sodavand.

Og præmierne i lotteriet – hjemmelavede strømpenisser - vakte begejstring, flere kom hen og spurgte, hvor de ku’ købe dem, fortæller en glad Liselotte fra Juletræsfestudvalget.

De 250 deltagere blev der lige til festen lukkede og slukkede.

 

Se også Vibekes oplevelser: Tak for en flot KLS Juletræsfest