Når man efter den 1. august sidder i flyet på vej ud i verden, er rejseforsikringen et godt supplement til det blå sundhedskort

PenSam tilbyder FOA-medlemmer attraktiv rejseforsikring

PenSams rejseforsikring dækker fra 1. august forskellen mellem det gule og det blå sundhedskort - uden dyrere pris for forsikringen

Nu efter 1. august kan det gule sundhedskort ikke længere bruges på rejser i udlandet. I stedet skal man bruge det blå, som dækker i mindre omfang, hvis man bliver syg og får brug for behandling.

Læs mere om det blå sundhedskort

Samme pris
Danskerne kan derfor have brug for udvidet dækning i deres rejseforsikring, hvis vi vil sikre os mod, at uheld eller sygdom på turen kan koste en formue.

Det tilbyder PenSam Forsikring nu til alle forsikringskunder - og de kunder, der allerede hare en rejseforsikring i PenSam, vil ikke opleve, at præmien af den grund bliver dyrere.

”Prisen er uændret trods det udvidede behov for dækning. Det er en service til kunderne, så de kan have alle forsikringer samlet hos os – og drage nytte af de i forvejen attraktive priser og derudover også af FOA-fordelene,” siger seniorøkonom i PenSam Søren Dijohn til Fagbladet FOA.

Særlige FOA-fordele
FOA indgik i december 2013 en aftale med PenSam Forsikring om billige forsikringer til medlemmer af FOA. Rejseforsikringen er et tilvalg til indboforsikringen hos PenSam.

PenSams rejseforsikring er en af landets billigste.

FOA-medlemmer, der har været kunder hos PenSam Forsikring før aftalen med FOA, skal være opmærksomme på, at de har ret til FOA-fordelene på kommende præmier.

Det gør de ved at ringe på 44 39 39 53, hvorefter deres forsikring vil blive gjort billigere.

Læs mere om PenSams rejseforsikring

Læs mere om PenSams øvrige forsikringer