Klumpfisken
Klumpfisken i Nordsøen Oceanarium er en af de attraktioner, du kan opleve i påskeferien med rabat

Påskeferie - 7 bud på rabatter

Mad, maling eller myreslugere. Uanset om du er til et veldækket bord, gør-det-selv-projekter eller oplevelser i påsken, er der penge at spare med Forbrugsforeningen eller LO Plus.

Påskefrokoster med lammekølle er lige rundt om hjørnet, og skal du på storindkøb inden da - eller har planer om udflugter med familien - kan du få rabatter, hvis du er medlem af Forbrugsforeningen eller bruger dit LO Plus kort.

1. Mad og drikke

Som medlem af Forbrugsforeningen får du 1 procent i bonus i varehuset METRO.

2. Brød og kage

Står der rugbrød eller andet bagværk på indkøbssedlen, kan du få 6 procent i bonus hos bagerkæden Lagkagehuset som medlem af Forbrugsforeningen.

3. Maling

Skal sommerhuset eller plankeværket have en tur med malerpenslen, er der 30 procent i bonus hos Beckers Farvecenter for medlemmer af Forbrugsforeningen. Derudover er der 50 procent rabat på maling m.m. – se mere på promaling.dk.

4. Oplev klumpfisken

Påskedagene levner måske også tid til ture med familien. Står dyr i høj kurs, er der penge at spare hos eksempelvis Nordeuropas største akvarium, Nordsøen Oceanarium i Hirtshals. Her får du 10 procent i bonus med Forbrugsforeningen.

5. Og flere dyr

I København Zoo er der 15 procent i bonus.

6. Hotelophold

Som medlem af LO Plus er der 9 procent rabat på alle typer af ophold hos Small Danish Hotels – 100 hoteller i Danmark.

7. Forlystelser - Bakken

Plager børnene om en tur i den store rutsjebane, kan du overveje Bakken i Dyrehaven. LO Plus har lavet en aftale med Bakken, så hele familien kan få turbånd med 25 procent rabat. Turbåndsbilletter skal købes i forvejen og senest dagen før på www.loplus.dk/bakken

Alle FOA-medlemmer har fået tilsendt LO Plus-kortet, som giver adgang til rabatter i omkring 1.300 forretninger.

Hvis du vil være medlem af Forbrugsforeningen, koster det 132 kroner i kontingent om året.