Kom til Rengøringens Dag på Glostrup Hospital torsdag 11. september

Glostrup Hospital inviterer til Rengøringens Dag torsdag 11. september kl. 12.00 - 17.00 i forhallen.

Hospitalet vil nuancere debatten om de faglige, sociale og ledelsesmæssige sider af moderne hospitals-rengøring – med paneldebat, markedsplads og rundvisning.

Aktiviteterne stiller skarpt på hygiejnekrav, intern kvalitetssikring og den løbende investering i uddannelse og udvikling af rengøringsområdet på Glostrup Hospital og i regionen generelt.

Paneldebatten i Auditorium A kl. 14.00 er med Karin Friis Bach, to regionspolitikere, FOA-Dennis Kristensen, hospitalsdirektør Klaus Lunding og driftschef Morten Christiansson.

Markedspladsen kl. 12-17 har 6 dialog-stande:

1. Isolationsrengøring og hygiejne - Besøgende kan her stifte bekendtskab med hospitalets GlossAir-maskine, og høre om hygiejne på et hospital – særlig håndhygiejne.

2. Kvalitetsstandarder - Besøgende møder de 10 kritiske styringspunkter og kvalitetsstandarderne Insta 800 og DS 2451-10, samt prøver kræfter med rengøring af en sengestue opstillet til lejligheden. 

3. Rengøringsmidler og -metoder - Bliv guidet gennem den historiske udvikling på rengøringsområdet.

4. Uddannelse, holdninger og ledelsesudvikling - Tal med medarbejdere og ledelse i Rengøringsafdelingen om afdelingens arbejde med holdninger, trivsel og social ansvarlighed

5. Hospitals-direktionen -

6. Fagforening og tillidsrepræsentanter - Tal med tillidsrepræsentanter og fagforeninger om arbejdsmiljø, uddannelse og ergonomi.

 

- Du og I er hjertelig velkomne torsdag 11. september kl. 12-17, siger Lone Hansen, fællesTR for hospitalsmedhjælpere og serviceassistenter.