Undskyld, undskyld og undskyld igen

Kære medlemmer

I det sidste stykke tid har jeg haft meget mere travlt end jeg plejer, og jeg har en oplevelse af, at sagerne vælter ind over os i KLS.

Vi mærker desværre også sparekniven her inde i afdelingen og er jo også blevet en medarbejder mindre siden generalforsamlingen.

Den store sparekniv ude hos de offentlige arbejdsgivere mærkes også her i afdelingen. For mængden af medlemshenvendelserne stiger i takt med, at sparekniven gang på gang bliver taget frem, og der bliver skåret ind til benet på arbejdspladserne rundt omkring.

Københavns Kommune har desværre også taget dette med at skulle spare og effektivisere endnu mere til sig. Kommunen er gået i gang med at udlicitere og konkurrenceudsætte op til flere forskellige arbejdsområder inden for rengøring, service og gårdsmændenes område.

Nogle af jer er blevet bekendt med det, da vi indkaldte til demonstration bag Københavns rådhus den 31. maj for at gøre politikerne samt embedsmænd inde på rådhuset opmærksom på - at vi ikke uden protester vil se på, at arbejdsvilkår bliver forringet for jer medarbejdere.

At indkalde til faglige aktioner samt danne alliancer med andre fagforeninger som FOA- og 3 F-afdelinger kræver en stor mængde tid til diverse møder og andet Og det skal klares samtidig med, at andre sager også skal kigges på løbende.

Jeres sag er ikke glemt

Jeg vil derfor gerne hermed give alle jer, som løbende kontakter os herinde i KLS eller mig selv direkte en stor undskyldning for, at vi desværre til tider er meget svære at få kontakt til - og at det også kan tage meget lang tid at få en tilbagemelding, svar på en given sag.

I og jeres sag er IKKE glemt! Men der har ikke været mulighed for at følge op, så hurtigt som vi ellers gerne vil det. Ofte tager det jo også meget lang tid at få et svar fra modparten i enhver sagsbehandling.

Hvis en sag går hurtigt igennem, er der som regel alligevel gået 4-6 uger. Men rigtig mange sager tager op til flere måneder - og også til tider år - før den er endeligt afgjort, og desværre ikke altid til jer medlemmers fordel.

Sommeren står dog snart for døren, og dermed vil antallet af sager måske også falde. Så med lidt held kan vi måske komme igennem nogle af de mange bunker, der igennem de seneste par måneder har hobet sig op på kontorerne her i KLS.

God sommer til jer alle med ønsket om, at I må nyde ferien … når I kommer så langt.

Med venlig hilsen
Mimi Bargejani
næstformand