Løntillæg giver 14.000 kr.

Løntillæg giver 14.000 kr.

FOA/KLS har ført lønsager for to medlemmer i Brøndby, som kommunen ikke havde udbetalt det løntillæg, de er berettiget til.

- De har nu begge to fået tildelt 9.000 kr. for manglende løntillæg i 1½ år. Så med pension m.m. har de fået 14.000 kr. ind på bankkontoen før skat. Oveni kan de to medarbejdere glæde sig over at få 800 kr. mere i månedsløn fremover, fortæller fagforeningens næstformand Mimi Bargejani.

TR-tillæg på 2.000 kr. årligt

Hun blev valgt til tillidsrepræsentant for trekvart år siden. Men Ishøj kommune glemte at betale hende TR-tillægget på over 2.000 kr. årligt.

Med tilbagevirkende kraft har hun fået 206 kr. mere om måneden + pension, ferietillæg og feriepenge. Så der er gået 1.650 kr. ind på bankkontoen – og fremover hæves hendes månedsløn med TR-tillægget på de 206 kr.

Vikar blev fastansat = + 5.000 kr.

Man kan ikke være vikar og få forlænget sit vikar-job mere end to gange, så skal man enten fastansættes eller stoppe.

Et KLS-medlem havde fået forlænget sit vikariat gang på gang – uden at lederen ville give hende de syv timer mere på fastansættelse.

- Nu har vi fået lederen til at skrive hendes ny ansættelsesbrev på 30 timer om ugen, mod 23 timer før. Dermed tjener hun 4.200 kr. mere om måneden + pension, feriepenge samt feriegodtgørelse, fortæller Mimi Bargejani, næstformand i FOA/KLS.