Hvem skal have Arbejdsmiljøprisen på 5.000 kr.?

Fagforeningen har valgt at belønne arbejdspladsers og enkeltpersoners konkrete indsats for at forbedre medlemmernes arbejdsmiljø. For det er vel ikke ligegyldigt, om du og andre - der gør rent, laver mad og vasker tøj - må gå fra jobbet med smerter i arme, nakke, knæ og psyken? 

Så nu er det op til dig og jer at afgøre ude på arbejdspladsen og i de faglige klubber – om og hvem der næste år skal have KLS-Arbejdsmiljøprisen 2013 på 5.000 kr.

Skal det være dig? Skal det være din arbejdsplads? Eller kender du nogle andre, som fortjener et skulderklap for deres indsats med at gøre arbejdslivet tåleligt, ja måske bedre for kollegaerne?

Skriv en ansøgning, eller send bare et par linjer til KLS, Smallegade 14, 2000 F. - eller giv os et ring, f.eks. til formanden for arbejdsmiljøudvalget Per Kristensen på tlf. 28 55 48 58! De, der foretrækker det, kan sende en mail til pkr016@foa.dk

Helst inden 1. december!

I år var der desværre ingen forslag til kandidater til prisen. Så meget behøver I ikke at tage hensyn til KLS’s begrænsede økonomi. Det kan ikke være rigtigt, at krisen kradser så meget, at slet ingen har forbedret deres fysiske eller psykiske arbejdsmiljø i de seneste nu to år.

- Du og I bestemmer, om nogen skal have Arbejdsmiljøpris 2013 til næste år!? Heldigvis har vi fået et par forslag. For vi vil så gerne af med de penge … så jeres eksempel kan inspirere alle os andre til et bedre arbejdsmiljø!