Fyraftensmøder - Lær at læse din lønseddel + NemID

Langt de fleste KLSere får ikke længere deres lønseddel på papir i hånden. - Men skal selv gå ind og finde ud af at læse den i sin e-boks. De lønsedler driller nogle medlemmer! Derfor vil fagforeningen invitere alle interesserede medlemmer til fyraftensmøder sidst i januar og februar:

Kom til et af de fire fyraftensmøder "Lær at læse din lønseddel + NemID" - tirsdag 31. januar eller onsdag 29. februar, hvis der står "KMD" på din lønseddel, især ansatte i kommuner! Her underviser Mimi.

Og tirsdag 14. februar eller onsdag 22. februar, hvis der står "Silkeborg løn" på din lønseddel, især ansatte i regionen! Her underviser Ellen.

Løntjek og NemID-møderne afholdes kl. 16.30 - 19.30 i KLS, Smallegade 14 på Frederiksberg.

- Kom og lær at løse din lønseddel. Bliv i stand til at gennemskue hvad tallene betyder? - Så du nemt kan se, om du har fået den korrekte løn! Vi gennemgår også, hvordan du kommer ind på din e-boks med NemID, så du her kan se dine lønsedler.

Hvis du ikke allerede har NemID, skal du - inden du deltager i et af møderne - møde personligt op hos Borgerservice medbringende billed-legitimation (helst pas) samt sygesikringskort. - For så får du en midlertid kode til NemID udleveret. Bemærk at denne kode kun gælder i 30 dage - så husk at sikre dig, at den gælder på datoen for fyraftensmødet....! På løntjek + NemID-mødet er det også meget vigtigt, at du medbringer din lønseddel for december måned.

Tilmelding til et møderne skal ske til Dorte på 4697 1507 eller ds016@foa.dk - senest mandag 23. januar