Tryghedspuljen

Tryghedspuljen - er enormt heldig og spændende for mig

- Jeg blev fyret 1. februar som serviceassistent i rengøringen på et psykiatrisk bocenter i København på grund af nedskæringer. Fagforeningen oplyste mig om muligheden for at søge penge til kursus fra Tryghedspuljen efter 1. juni, fortæller Susanne Friborg.

Nu bruger Susanne sidste del af den fem måneders opsigelse til tre ugers AMU-kursus på Teknisk Skole. Her tager hun ’kontorpakken’ - to ugers kursus i word og excel regneark, samt en uge med Photoshop.

- Enormt heldigt at jeg lige kunne nå at starte 6. juni. For dejligt at kunne bruge den tunge opsigelses-periode til at komme væk fra min hidtidige arbejdsplads. Jeg har lært f.eks. hvordan man sætter regneark op og lægger budgetter ind i regneark.

- Fotoshop er et fantastisk program. Jeg har lært, hvordan man kan klippe ting ud, kopierer og lave tekster og billeder på fede måder og skaber kreative collager. Tiden flyver af sted. I næsten alle job skal man bruge computer og it. Så jeg er glad for at få denne chance til at komme videre og bruge mit hoved til noget kreativt. 

- Jeg vil opfordre alle andre fyrede fra kommuner til at bruge denne enestående mulighed - grib chancen til at komme ud og få gang i noget nyt. Så søg Tryghedsfonden! lyder opfordringen fra Susanne.