Madmod for børn og voksne

-Køb Madmod-bogen billigere via KLS


Få skovlen under kræsenheden med opskrifter, aktiviteter, udflugter og lege. - Madmod er til dig, der spiller en rolle i små børns måltider - i køkkenet eller ved bordet, professionelt eller som forælder.

Madmod-bogen giver dig inspiration til at styrke børnenes kulinariske vovelyst og få bugt med kræsenheden. Du finder velsmagende forslag til, hvordan du kan friste børn til at spise rosenkål eller broccoli.

Og du får opskrifter i børnehøjde med råvarer, der ofte får kølig modtagelse hos de små smagsdommere. Samt idéer til større madoplevelser med børnene - i køkkenet, omkring måltiderne, i naturen, i haven, ved bålet eller når legen får frit løb.

Madmod er udviklet af FOA og Claus Meyers Madhus i tæt samarbejde med et testpanel af praktikere fra daginstitutioner, som har afprøvet opskrifterne og givet deres erfaringer og idéer.

Køb Madmod billigere via KLS

- Bogen koster 195 kr. + porto. Men du kan få den billigere - ved at du og andre interesserede bestiller bogen i KLS senest mandag 21. november på mail kls@foa.dk eller tlf. 46 97 15 00.

For hvis fagforeningen køber et større antal bøger, er der pris-tilbud på 170 kr.