50-70 KLSere mødes i Seniorklubben hver anden mandag

Salens lange borde er fyldt godt op med 52 deltagere - de fleste kvinder. Mange bruger fingrene flittigt på strikketøjet, mens de sludrer med naboen. Eller nipper til kaffekop, sodavand og småkager

Det er nogle af Seniorklubbens ca. 100 medlemmer, som samles hver anden mandag i Amager Kulturcenter på Øresundsvej. I dag skal de på ”Foto-tur med den transsibiriske jernbane” fortalt af Jens Jensen fra FOA-afd. 1.

Deltagerne lytter og kigger opmærksomt på de mange dias-fotos.

- Jeg kommer næsten hver gang. Her er hyggeligt, socialt samvær i Seniorklubben. Og så er det jo billigt at høre spændende sager her. Fordel at stedet ligger centralt, så det er let at komme til med bus og Metro, siger Jytte Sørensen.

Seniorklubben kan byde på sang, foredrag, udebesøg, banko eller andet. Her står lang kø til bordet, hvor der bliver solgt billetter til fastelavns-arrangementet 7. marts.

- Er der nogen af jer, som vil med til 8. marts arrangement i FOA-huset på Kvindernes Kampdag tirsdag 8. marts?, spørger Seniorklubbens formand Lissi Kjær.

Nogle ældre medlemmer er flittige brugere gennem mange år.

- Jeg er kommet her næsten fast hver anden mandag i vinterhalvåret, fortæller Bodil Bjerregaard, der er 83 år. Jeg kan lide snakker med tidligere kolleger, det kammeratlige samvær og udflugterne.

Snakkerne går jo også let, når man kan mødes med gamle kolleger f.eks. fra Kommunehospitalet, skoler eller plejehjem.

Lissi: - Jeg har været med i fire år, nåede lige at være her med Ginette og Åge. Da de stoppede, gik 3-4 af os med ind i bestyrelsen. Vi får ros af vore medlemmer, så vi må have gjort det godt nok. Vores ældste medlem er 93 år, og her er også plads til dem, der kommer i kørestol.

Sæsonens sidste arrangement i Seniorklubben er skovtur til Bromølle Kro 2. maj. - Men der startes op igen først i september. Så mød endelig op og deltag, hvis du er interesseret - altså hver anden mandag i lige uger kl. 11-13 - i Amager Kulturpunkt, Øresundsvej 4, Loftet på 2. sal i Sundby.

Du kan ringe og høre nærmere hos Lissi tlf. 35 85 05 34 eller Sara Thomassen tlf. 43 45 21 92.