Hjælp os med at finde Danmarks største velfærdstalenter

For 4. år i træk afholder PenSam og FOA Ungdom Velfærdens Talent 100. Med prisen hylder vi unge talenter, som hver dag gør en forskel og yder en særlig indsats. Kender du én under 36 år, som fortjener at blive hyldet og få et stort skulderklap? Nominér dit talent frem til den 5. april 2021.

Vær med til at fejre Danmarks største velfærdstalenter, når PenSam og FOA Ungdom gentager succesen og uddeler Velfærdens Talent 100 til dem, som har udvist en ekstraordinær indsats og engagement for at skabe menneskelig værdi og holde Velfærdsdanmark i gang.

Der er åbent for nomineringer frem til den 5. april 2021. Nominering sker via: https://www.pensam.dk/talent

Fagligheden frem i lyset
Med Velfærdens Talent 100 ønsker PenSam at sætte fokus på de mange unge talenter, der arbejder inden for velfærdssektoren, og som hver dag gør en stor forskel for andre – både menneskeligt og fagligt.

”Som pensionsselskab for velfærdens kernetropper vil vi gerne hylde de unges indsats og bringe deres fagligheder frem i lyset. Særligt i disse Coronatider har vores medlemmer stået i frontlinjen og udvist et ekstraordinært samfundssind, og det gælder også de unge talenter. Det er anerkendelsesværdigt, og I fortjener at blive hyldet,” udtaler Torsten Fels, adm. direktør i PenSam.

Ud over at give de unge talenter et skulderklap, håber Torsten Fels på, at Velfærdens Talent 100 kan være med til at bringe ”pensionssnakken” frem i bevidstheden blandt de unge.

Hvem kan nomineres?
Alle under 36 år ansat inden for FOA’s faggrupper har mulighed for at blive nomineret til prisen af sine kolleger, arbejdsgiver, borgere mv. Nomineringsperioden løber fra 22. februar 2021 – 5. april 2021, hvorefter talenterne bliver udvalgt af et dommerpanel bestående af repræsentanter fra PenSam, FOA og FOA Ungdom.

Grundet Covid-19 finder fejringen af talenterne sted virtuelt torsdag den 27. maj 2021.

Alle er velkomne til at overvære prisoverrækkelsen, som der senere vil blive inviteret til. Samme dag udkommer magasinet Velfærdens Talent 100, hvor de 100 udvalgte vil blive præsenteret.

Mere information
Via dette link kan du se eller gense Velfærdens Talent 100 – 2020 hyldest, hvor blandt andre tidligere Social- og Indenrigsminister, Astrid Krag (nu Social- og Ældreminister), kvitterer og takker for de unge talenters indsats.

For mere information om Velfærdens Talent 100 kan du kontakte Peter Lyng Høiberg, PenSam på pelh@pensam.dk eller Robin Kahr, PenSam på rok@pensam.dk.