Modtager du en påtænkt opsigelse - HUSK at kontakte afdelingen

Har du modtaget en påtænkt opsigelse, eller hvis du gør det, så er det vigtigt at du kontakter afdelingen, så vi kan hjælpe dig med at få lavet et høringssvar til kommunen/arbejdspladsen

Alle kommunale ansatte har mulighed for at aflevere et høringssvar, og vi vil gerne være med i processen. Vi står til rådighed for at hjælpe dig med at lave høringssvar, og dermed give dig mulighed for at kommentere opsigelsen overfor kommunen/arbejdspladsen.

Nogle gange kan det være svært at beskrive hvad man gerne vil sige i et høringssvar, og det er her vi kan hjælpe dig. Vi har erfaringen og kan hjælpe dig med at få dine tanker ned på papiret.

Så modtager du en påtænkt opsigelse, så henvend dig trygt til afdelingen for at få hjælp, så er vi allerede inde i sagen inden du bliver opsagt.  

Ligeledes er det en god anledning til at komme forbi afdelingen og a-kassen for at få en snak omkring uddannelse og nye jobmuligheder. Vi kan, hvis du kommer rettidigt, hjælpe dig med at søge nye udfordringer i form af uddannelse, kurser og andet jobrelevant.

Senest redigeret den 30.10.2019 af Anne-Mette Røn Poulsen