Sektorformand Dorthe Pia Hansen overrækker overskuddet til Anna Marie Kehlet fra Mødrehjælpen

Overskud fra lotteri ved Pædagogisk sektors generalforsamling

På Pædagogisk Sektor, FOA Holstebros generalforsamling blev der ved det årlige lotteri et overskud på 5201,50 kr.

Vi havde indhentet mange flotte sponsorerede præmier som gav en stor købelyst hos medlemmerne. Stor tak til sponsorerne. Overskuddet af lotteriet havde bestyrelsen på forhånd besluttet, i år skulle gå til Mødrehjælpens lokal afdeling i Holstebro.

Pædagogisk Sektors medlemmerne kommer fra vores 3 kommuner Holstebro, Lemvig og Struer.

Så det var en stor glæde, at vi i dag kunne overrække overskuddet på 5.201,50 kr. til Anna Marie Kehlet fra Mødrehjælpen.

Mødrehjælpens lokalforening er sat i verden for at støtte og lave spændende aktiviteter for mødre, fædre og børnefamilie i lokalområdet.

Holstebro lokalforening driver Mødrehjælps butikken. Her kan man finde velholdt børnetøj, legetøj og udstyr til børn. Butiksoverskuddet går dels til aktiviteter for børnefamilier i sårbare situationer og del til at styrke og støtte børnefamilier i hele landet via Mødrehjælpens rådgivningsarbejde.

De frivillige i Mødrehjælpen er i tæt kontakt med udsatte børn og deres forældre, og med deres erfaring og ekspertise kan de fortælle om, hvordan fattigdommen griber voldsomt ind i børnenes liv. Mange af familierne har for eksempel ikke råd til at holde børnefødselsdage eller betale kontingent til fritidsaktiviteter, vintertøj eller julegaver.

Mødrehjælpen går også forrest sammen med Red barnet i kampen mod den stærkt stigende børnefattigdom i Danmark. Netop med et konkret udspil til landspolitikerne om en handleplan. I Danmark lider 64.500 børn hver dag alvorlige materielle og sociale afsavn, fordi de lever i fattigdom. Det er dybt kritisabel og uacceptabelt i et velfærdssamfund som det danske.

Områder som Pædagogisk Sektor, FOA Holstebro til fulde også støtter samt det flotte frivillige arbejde der gøres. Derfor dette bidrag.

For flere oplysninger kontakt:
FOA Holstebro, Pædagogisk Sektorformand Dorthe Pia Hansen
Mødrehjælpens lokalforening Anna Marie Kehlet 93868117

Senest redigeret den 17.06.2019 af Anne-Mette Røn Poulsen