564x320
Lena Bech Christensen og Julie Vendelboe Jensen

Igen vinder lokale SOSU’er regionsmesterskabet i SOSU Skills

Lena Bech Christensen og Julie Vendelboe Jensen fra Social & SundhedsSkolen, Herning har vundet regionsmesterskabet i SOSU Skills i Region Midtjylland

På vej til DM

Atter engang kan Social & SundhedsSkolen, Herning lade champagnepropperne springe og nyde fornemmelsen af at stå øverst på sejrsskamlen ved et Skills-mesterskab for social- og sundhedsassistentelever.

Elever fra skolen snuppede henholdsvis første- og andenpladsen ved det regionale mesterskab i SOSU Skills for Region Midtjylland, da det blev afholdt på SOSU Østjylland i Aarhus torsdag, den 25. oktober 2018.

Social- og sundhedsassistentelever Julie Vendelboe Jensen, Lemvig og Lena Bech Christensen, Give fra skolen i Herning kunne efter en professionel og sikker præstation på scenen nyde at lade sig hylde som vindere af konkurrencen.

Og glæden var stor, da kammeraterne fra samme skole, Cecilie Volquartz Gejl og Christa Riis kunne fejre en fornem andenplads, mens SOSU Østjyllands Silkeborg-afdeling snuppede tredjepladsen.

1. Julie Vendelboe Jensen og Lena Bech Christensen, SOSU Herning

2. Christa Riis og Cecilie Volquartz Gejl, SOSU Herning

3. Anne-Marie Malmdorf Schousboe og Marie-Louise Møller Mortensen, SOSU Østjylland afd. Silkeborg

Til DM for fjerde år i træk
Dermed kan trænere og elever fra Social & SundhedsSkolen, Herning og afdelingen i Holstebro se frem til for fjerde år i træk at skulle repræsentere Region Midtjylland ved danmarksmesterskabet for erhvervsskoleelever. Og der er lidt at leve op til efter, at Ida Kaalund og Louise Nyby Lisberg fra Herning løb med danmarksmesterskabet i SOSU Skills på hjemmebane i MCH Messecenter Herning tilbage i januar i år.

DM i SOSU Skills afholdes i Næstved den 4. - 6. april 2019.

Flere informationer kontakt:
Skills-træner Susanne Hvid: mobil 3016-9056
Skills-træner Anne Kirstine Rechnitzer Jensen: mobil 3016-8989

 

Senest redigeret den 30.10.2018 af Anita Pinderup