Louise og Ida - vinder 2018
Louise Nyby Lisberg og Ida Kaalund

Lokale SOSU’er vinder DM i SOSU Skills 2018

Louise Nyby Lisberg og Ida Kaalund fra Social & SundhedsSkolen, Herning blev kåret som de bedste social- og sundhedsassistentelever i Danmark

Louise og Ida er Danmarks dygtigste SOSU’er

Tre hårde konkurrencedage ved DM i SOSU Skills blev afsluttet på bedste vis; set med lokale briller.

Danmarks bedste social- og sundhedsassistentelever hedder Louise Nyby Lisberg og Ida Kaalund og er elever fra Social & SundhedsSkolen, Herning. Andenpladsen i konkurrencen blev deltagerne fra ZBC SOSU Sjælland, mens eleverne fra SOSU Fredercia-Vejle-Horsens fik en tredjeplads.

Efter fire hårde konkurrencer på en scene med live publikum fordelt på tre intensive dage til DM i Skills kunne de to dygtige kvinder fejre førstepladsen ved DM i SOSU Skills sammen med trænere og familie.

- Vi er simpelthen så glade, men jeg tror slet ikke, at vi forstår det helt endnu, indrømmer Louise Nyby Lisberg, der sammen med holdkammeraten Ida Kaalund havde fornøjelsen af at give statsminister Lars Løkke Rasmussen en ordentlig krammer på scenen.

- Han sagde til os, at vi udviste stor omsorg; både i vores arbejde men også på scenen, fortæller Ida Kaalund med et stort grin.

Særligt med sejr på hjemmebane Også hos elevernes uddannelsessted, Social & SundhedsSkolen, Herning er smilene brede efter tre dages intensiv SOSU-konkurrence og bemanding af standpladser til DM-messen. - Vi har nydt at følge de dygtige social- og sundhedsassistentelever på scenen de sidste tre dage; særligt Louise og Ida selvfølgelig. Vi er alle meget stolte af deres præstation og deres flotte førsteplads, og vi ved, hvor meget mod og hårdt arbejde det kræver at nå hertil, siger Britta Raaballe, direktør på Social & SundhedsSkolen, Herning.

Ud over glæden ved at have været med til at uddanne to danmarksmestre, er det helt særligt at hive sejren i land på hjemmebane.

Det er ganske særligt, at vi står her på hjemmebane i Herning og kan fejre vores dygtige elever, deres engagerede trænere og ikke mindst takke alle de medarbejdere og elever, der har ydet en kæmpe indsats for, at så mange besøgende som muligt fik en god oplevelse på standene for SOSU og pædagogisk assistent, siger Britta Raaballe, direktør på Social & SundhedsSkolen, Herning.

DM i Skills 2019 afholdes i Næstved 4.-6. april.

Top tre ved DM i SOSU Skills 2018:
1. Louise Nyby Lisberg & Ida Kaalund, Social & SundhedsSkolen, Herning
2. Kristine Gardil & Veronica Kann, ZBC SOSU Sjælland
3. Clara Fedder Sørensen & Jeanette Nygaard Larsen, SOSU Fredericia-Vejle-Horsens

Torsdag 25. januar 2018 kl. 8.15 fejres Ida Kaalund og Louise Nyby Lisberg på skoletorvet på Social & SundhedsSkolen, Herning, Gullestrupvej 10 i Herning. I er mere end velkommen til at kigge forbi.

Senest redigeret den 22.01.2018 af Anita Pinderup