Godt afkast i 2016: Din pension vokser

I 2016 er der rullet 7 milliarder kroner ind til PenSam’s kunder.

Igen i 2016 har du og de andre pensionskunder i PenSam Liv fået et godt afkast. Det skaber større tryghed om pensionen og får pensionsopsparingen til at vokse.

I 2016 er der opnået et investeringsafkast på 7,9 procent til PenSam Liv, hvor de fleste af PenSam’s kunder har deres pensionsordning. Det svarer til syv milliarder kroner mere til pensionsopsparingerne.

Det er især investeringer i såkaldte emerging market, der har givet godt. Det er investeringer i udviklingslande som Indonesien og Mongoliet, og her fik PenSam Liv et obligationsafkast på 14,5 procent.
   

Til glæde for kunderne

I PenSam er adm. direktør Torsten Fels tilfreds med årets afkast.

”PenSam fortsætter med at opnå gode resultater til glæde for kunderne. Vi har fokus på at drive en effektiv pensionsforretning, og resultaterne følger den strategiske retning,” siger Torsten Fels.

”2016 har været et år præget af uro på det finansielle marked. I Storbritannien stemte briterne ja til Brexit og i USA valgte amerikanerne noget overraskende Donald Trump som deres næste præsident," siger han og fortsætter:

"Set i det lys er årets afkast tilfredsstillende, og det ligger på niveau med de seneste fem års afkast på investeringer.”

Senest redigeret den 24.01.2017 af Anne-Mette Røn Poulen