Ny næstformand i social- og sundhedssektoren

Torsdag den 16. august 2012 var der ekstraordinær generalforsamling i Social- og sundhedssektoren for valg af ny næstformand i sektoren.

Tanja NielsenPå generalforsamlingen blev Tanja Nielsen valgt som ny næstformand i sektoren.

Tanja fortæller her lidt om sig selv:

"Jeg hedder Tanja Nielsen, er 38 år gammel og bor i Holstebro med min mand og 2 børn. Jeg er af sind et roligt menneske med hjertet på det rette sted og begge ben godt plantet i den jyske muld. Jeg er en god lytter og har altid været vellidt. Jeg er respekteret af mange, da jeg er en pige der kæmper for hver sag jeg tror på.

Jeg har arbejdet som social- og sundhedsassistent i Holstebro Kommunen i 15 år og været tillidsrepræsentant i 12 år. De sidste 2½ år har jeg være supleant for fællestillidsrepræsentanten i Holstebro Kommune. Jeg har været en del af sektorbestyrelsen i ca. 11 år og har altid fundet det spændende og interessant at være en del af det arbejde der ligger i fagbevægelsen. Jeg glæder mig oprigtigt til at komme i gang med arbejdet i afdelingen.

Jeg har de sidste 6 år arbejdet på Parkvænget, dette job, har jeg fra dag et holdt meget af. Det bliver rigtig svært, for mig, at sige farvel til det, da jeg brænder for faget og fagligheden. Jeg vil fortsat arbejde for faget og fagligheden, blot på en anden måde. Dette vil jeg se frem til og er sikker på at vi i fremtiden, vil få nok at se til på den front. Vi skal sørge for, at der også i fremtiden, vil være en plads til vore uddannelser rundt på de forskellige arbejdspladser vi repræsenterer."

Tanja er startet i afdelingen, og er allerede i fuld gang med arbejdsopgaverne.

Senest redigeret den 05.10.2012 af Anne-Mette Røn Poulsen