Arbejdspladsbesøg på institutionerne

Pædagogisk sektor har valgt en lidt anderledes arbejdspladsbesøg i år. Sammen med fællestillidsrepræsentanterne og afdelingen forventer vi at nå ud til samtlige daginstitutioner i Lemvig, Struer og Holstebro inden jul.

"Snart nærmer sig hastigt den skønne tid, hvor julesneen daler hvid, og de søde små nisser på hylderne står, for at sprede juleglæde igen i år. Med ønske om en glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår, vil vi forsøde jeres arbejdsdag med lidt julechokolade og julehilsen."

Sådan står der på det julekort vi tager rundt på institutionerne med sammen med en æske chokolade. I de institutioner vi har besøgt indtil nu, er vi blevet mødt med en dejlig juleglæde. Vi er blevet taget godt imod og rigtig mange steder er vi blevet budt på kaffe og julegodter.

Flere har haft spørgsmål til os, nogle er blevet medlem og vi har tilbudt at pædagogisk sektor gerne kommer ud til eksempelvis et fyraftensmøde, hvor alle har mulighed for at deltage. Her vil vi have mulighed for tage pensionsselskabet Pen-Sam med eller måske A-Kassen.

Ring til FOA for at aftale et tidspunkt, så tager vi kaffebrød med til mødet.

Julehilsen fra Pædagogisk sektor

 Arbejdspladsbesøg

Senest redigeret den 03.01.2013 af Anne-Mette Røn Poulsen