PlusKort Julekalender - mange præmier

Er du tilmeldt PlusKort Julekalenderen. Ellers kan du nå det endnu.

Deltag i PlusKort Julekalenderen

og spil med om sæsonkort til forlystelsesparker, rejsegavekort, fjernsyn, hotelophold og meget mere. Du modtager en mail med dagens låge. Jo flere låger du åbner og svarer rigtigt på, jo flere lodder får du, og desto større er chancen for at vinde hovedpræmien, som er et rejsegavekort til FolkeFerie.dk på 20.000 kr. For hver deltager donerer PlusKort 1 kr. pr. til Dansk Folkehjælps Julehjælp. Julehjælpen går til de mest udsatte børnefamilier i Danmark, så de også kan få en rigtig dejlig jul.

 

Tilmeld dig julekalenderen på https://bit.ly/33lChz9 - der er præmier for over 100.000 kr.

 

Brug dit PlusKort og spar mange penge. Læs mere her.

 

Info om julekalenderen:

 

Hvordan tilmelder jeg mig julekalenderen?
Udfyld alle felter i tilmeldingsformularen.

Hvordan ved jeg om jeg er tilmeldt?
Efter tilmelding , får man en bekræftelse på e-mail. Derudover vil man modtage en daglig e-mail fra den 1. december og frem til juleaften med en beskrivelse af dagens præmie og sponsor, samt et link til julekalenderen og dagens låge.

Hvordan deltager jeg i de daglige lodtrækninger
Hver låge indeholder et spørgsmål med flere svarmuligheder. Det er kun muligt at svare én gang på spørgsmålet. Der trækkes automatisk lod blandt alle rigtige besvarelser og vinderne får direkte besked, og offentliggøres samtidig under ”vindere” her i julekalenderen, som man finder under burgermenuen.

Er det muligt at vinde mere end en gang?
Ja, der bliver lavet en ny trækning på samtlige deltager, der har åbnet dagens låge og svaret rigtigt.

Hvordan kan jeg se det samlede antal lodder jeg har optjent?
Deltagerne får ikke en oversigt over deres samlede antal lodder, men de får en bekræftelse på at have fået et lod i puljen, hver gang de har svaret rigtigt på et spørgsmål.

Hvordan trækkes der lod og hvor mange vindere er der hver dag?
Dagens vindere udtrækkes elektronisk og helt tilfældigt. Under hver låge vil det fremgå hvor mange præmier, der er sat på højkant. Hovedpræmien udtrækkes tilfældigt blandt alle lodder. Jo flere lodder deltagerne har optjent, desto større chance er der for at netop et af deres lodder udtrækkes af puljen og de vinder et rejsegavekort til FolkeFerie.dk  den 24. december på 20.000 kr.

Trækning den 24. december

Trækningen den 24. december sker kl. 12. Deltageren skal derfor åbne dagens låge inden kl. 12 for at nå at optjene lod til denne.

 

Afmelding

Alle tilmeldte kan selv afmelde sig i bunden af den daglige mail.