Fordele i FOA 1

Brug dine medlemsfordele. Der er mange penge at spare.

Den største og vigtigste fordel ved at stå sammen i en fagforening er selvfølgelig, at man sikrer ordentlige løn- og arbejdsvilkår. Og at man kan vælge en tillidsrepræsentant, som varetager ens interesser i hverdagen på arbejdspladsen. Og at man kan få faglig hjælp og støtte. Og en masse andre ting.

Udover de mange faglige fordele er der også en række kontante fordele ved dit medlemskab. Hvis du bruger dem klogt, kan du spare rigtig mange penge. Fx er det forsikringsselskab, som FOA 1 samarbejder med, netop blevet kåret som Bedst i Test for deres ulykkesforsikring.

Her er et udpluk af de fordele, du har som medlem af FOA 1:

TJM Forsikring
De fleste kan spare rigtig mange penge ved at skifte forsikringsselskab til TJM Forsikring. Selskabet har landets mest tilfredse kunder. Deres ulykkesforsikring er af Forbrugerrådet erklæret Bedst i Test pga. den gode dækning og den billige pris.

Bistandsfonden
Få halvdelen af regningen betalt, når du er til fysioterapeut, kiropraktor, zoneterapeut, akupunktør, psykolog eller aut. fodterapeut. Du kan få helt op til 1500 kr. om året.

Se alle dine FOA 1-fordele her: foa1.dk/medlemsfordele

Du har også en række generelle medlemsfordele, som alle FOA-medlemmer uanset afdeling har. Fx 3 % i rente på en lønkonto i PenSam Bank og rabatter flere end 5.000 steder. Se alle dine FOA-fordele her: foa.dk/fordele