Trænger din arbejdsplads til et besøg?

I sidste uge var de valgte og ansatte fra FOA 1 ude på en lang række arbejdspladsbesøg. ”FOA 1 er en aktiv fagforening. I samarbejde med de tillidsvalgte besøgte vi en række arbejdspladser, hvor vi tilbød løntjek og fortalte om de mange faglige og økonomiske fordele der er ved at være medlem”, fortæller Ken Petersson, formand for FOA 1.

”Det var rart at møde medlemmerne på deres egen hjemmebane”, fortæller faglig sekretær Klaus Gerschanoff, som blandt andet besøgte livreddere, rådhusbetjente og skolepedeller i løbet af ugen. ”Jo mere vi lærer de enkelte arbejdspladser og medlemmerne at kende, jo bedre kan vi hjælpe.”

Og det er netop det, som FOA 1 vil blive endnu bedre til. ”Det faglige fællesskab på arbejdspladsen bliver stærkere, når det bliver brugt aktivt. Når FOA 1 kommer ud på besøg, så giver det anledning til lige at få vendt en problemstilling eller tage en snak om, hvordan det går. Ofte oplever vi også, at nogle ansatte slet ikke vidste, hvem der egentlig forhandler deres vilkår. Ofte melder folk sig ind i fællesskabet, når bare de bliver spurgt – så tag snakken!” lyder opfordringen fra Ken Petersson.

Du er altid velkommen til at kontakte FOA 1 med henblik på at aftale et besøg på din arbejdsplads, hvor vi kan tjekke lønsedler og fortælle om de mange faglige og økonomiske fordele, der er ved at være med i det faglige fællesskab.