Nogle gange skal der bare ske noget nyt

I samarbejde med ledelsen har Torben Holmager fået nye arbejdsopgaver på Radiologisk Afdeling.

I ti år har serviceassistent og tillidsrepræsentant Torben Holmager arbejdet på Sydvestjysk Sygehus. I begyndelsen af året, begyndte det ”at rumstere” i hans hoved med tanker om arbejdslivet på Radiologisk Afdeling Sydvestjysk Sygehus.

- Det er ikke fordi, at jeg føler mig slidt eller noget, og jeg har bestemt ikke tænkt mig at ”stemple ud” fra arbejdsmarkedet. Men jeg spurgte mig selv, om jeg kunne se mig selv i andre arbejdsopgaver her på afdelingen, fortæller Torben Holmager, der fylder 62 i år.

Vidensdeling

I januar måned henvendte Torben Holmager sig til sin leder, funktionsleder Preben Pedersen, og derfra gik det hurtigt.

- Som ledere vil vi jo gerne være med til at fastholde medarbejderne, så vi kan drage nytte af deres erfaringer og vidensdeling. Torben Holmager har i sin ansættelsestid På Sydvestjysk Sygehus erhvervet sig mange kompetencer. Disse kompetencer vil vi jo gerne bibeholde i egen organisation. Der er også et økonomisk incitament ved at hjælpe eget personale, da omkostningen til ansættelse af nye medarbejder koster på bundlinjen, siger Preben Pedersen.  Derfor var han også glad for, at det var muligt at finde nye arbejdsopgaver til Torben Holmager.

Det er aftalt, at hver anden fredag tager Torben Holmager nu ”chaufførkasketten” på og kører med blandt andet blodprøver og medicin til Grindsted og lægepraksis.

Preben Pedersen og Torben Holmager nævner, at det er vigtigt, at man kontakter sin tillidsrepræsentant, sin arbejdsmiljørepræsentant eller leder, hvis man føler sig udbrændt, eller der andre udfordringer der påvirker arbejdslivet på Sydvestjysk Sygehus.

- Både ledelse, tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter har fokus på arbejdsmiljøet. Vi oplever, som mange af vores kollegaer i huset, nye krav og udfordringer, forklarer Preben Pedersen.