Walk and Talk

FOA Esbjerg tilbyder Walk and Talk

Vi skal ud at gå en tur

FOA Esbjerg tilbyder igen ”Walk and talk” ture for medlemmerne. Seks dage i september og oktober har du mulighed for at komme ud at gå en tur med dine kolleger.

Lis Dastrup er tovholder på turene, og hun glæder sig til at komme i gang.

 - Det er en god mulighed for at komme ud at få motion og snakke med folk, som man måske ikke kender i forvejen. Men man er også velkommen til at tage sin ægtefælle eller børnebørnene med, hvis man ikke vil komme alene, fortæller Lis.

Turene er 3 – 6 kilometer lange, så alle kan være med. Den første gang mødes man ved FOA Esbjerg i Frodesgade og senere aftaler, man hvo man mødes.

- Det hele er meget frit, så hvis der er nogle, der har forslag til en tur, så er de velkommen til at ringe til mig. Det vigtigste er, at vi får en hyggelig gåtur – hvor og hvor langt vi går betyder ikke så meget. Og så skal vi jo også huske, at det er god reklame for FOA, når der kommer en flok i FOA-veste, siger Lis.

Det er gratis at gå med, og der er ingen tilmelding. Man møder bare op. Den første tur finder sted tirsdag 6. september klokken 16, og mødestedet er FOA-huset i Frodesgade.

De resterende ture finder sted 12. sep., 3. okt., 12.okt., 18. okt., og 24. okt.

Man er velkommen til at kontakte Lis Dastrup på mobil 40 43 40 95, hvis man har spørgsmål til turene.