Faggruppelandsmøde i Kost- og Service-sektoren

Tillidsrepræsentant i Kost- og Servicesektoren, Torben Holmager, skriver fra Faggruppelandsmødet. Det var første gang, Torben deltog på et faggruppelandsmøde

Inden jeg tog på dette landsgruppemøde havde - fra flere sider - fået at vide, at dette møde kunne jeg godt glæde mig til. Ja, nu er jeg jo fra Vestjylland og tænkte, - lad os nu se, opleve det først ...

Vi blev budt pænt velkommen og alle præsenterede sig - der var deltagere fra hele landet.

Der blev arbejdet igennem dagsordenen.

Senere var der et indlæg fra PenSam - temaet var "Hold fast ordningen" - Ganske interessant emne.

Dagens højdespringer var dog senere på eftermiddagen, hvor formand Dennis Kristensen lagde op til en fælles drøftelse omkring OK-18, og hvad der er af muligheder mv. Han formår at gøre stoffet interessant - og han var bestemt i topform.

Fælles hygge med lidt vin mv og musikalske indslag.

Torsdag

Der var et indlæg omkring emnet "De frivillige" - en repræsentant fra FOA - kedeligt tænkte jeg - men nej - en meget kompetent ung mand fik det til at være meget interessant - godt indlæg!

Efter dette var der en repræsentant der fortalte om "Robotteknologi" - som vi jo ikke kommer udenom - men det "ramte" ikke lige os så meget på sygehusene - der var lidt mere plejehjems-relateret.

Derefter et nyt emne - "Miljø/mistrivsel" ved Nina Hedegaard FOA - emnet var også omkring "det stigende arbejdspres" - uha - meget interessant - og hun var rigtig god til at få en debat i gang - alle serviceassistenter var oppe og markere!

Derefter valg til forskellige udvalg og repræsentanter.

Vil klart sige, at den information jeg havde modtaget INDEN faggruppelandsmødet - den holdt ikke stik - nej - det var ENDNU BEDRE - det var MEGET VEDKOMMENDE og relevant - skønt at møde andre TR/serviceassistenter - vi har jo langt hen af vejen de samme udfordringer!

Tak for et godt møde - og deltager gerne næste gang!"