Farsbrød a la "Bøf Lindstrøm"

Farsbrød med rødbede, broccoli buketter, kartofler og sovs.

Antal børneportioner: 20

Farsbrød:

1 kg. Hakket kalvekød
2 dl. hvedemel
1 – 2 fintrevne løg
2 – 3 æg
4 dl. mælk
hakket persille
10 spsk. hakket syltet rødbede
400 g. finthakket eller groft blendet kikærter
timian
ca. 1 spsk. salt
Kalvebouillon.

Rør kødet med salt, derefter med mel, tilsæt så løg, æg og mælk, nu kommer turen til kikærter og rødbeder
og persille. Rør farsen tilpas lind, krydder med timian og smag til med salt og peber.

Form farsen til brød i ildfaste fade, hæl lidt bouillon ved og sæt brødet i ovnen ved 175 grader i ca. 45 min.
Afhængig af brødenes størrelse, ved en inder temperatur på 75 grader er kødet færdigt. Spæd med
bouillon undervejs hvis det fordamper.

Server farsbrødet med kogte kartofler, let dampede broccoli buketter og sovs.

Lav en opbagt sovs af saften/bouillonen fra farsbrødene suppler evt. med mælk.