FOA aflyser alle fysiske arrangementer frem til sommer

FOAs hovedbestyrelse har besluttet at aflyse alle møder, kurser, konferencer og arrangementer, der kræver fysisk tilstedeværelse, frem til sommerferien. Det gælder for eksempel også deltagelse i folkemødet og andre eksterne arrangementer, hvor FOAs stemme ellers normalt høres.

Hensigten er at bakke op om sundhedsmyndighedernes faglige råd.

Blandt andet er den traditionelle og store forårskonference for alle landets dagplejere aflyst. Og det gælder også en lang række kurser for tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter. Den særlige linjeuddannelse for forbundets fællestillidsrepræsentanter, der ellers hvert år afholdes i juni måned, er helt aflyst i 2020. 

Beslutningen om aflysning gælder frem til den 30. juni, men juli er normalt også fri for større arrangementer, så normal faglig aktivitet vil ligge stille i flere måneder i FOA.

Der er grund til at understrege, at forbundet stadig holder åbent, og kan kontaktes telefonisk og f.eks. via mail. Der holdes også en række virtuelle møder, så normal faglig sagsbehandling finder stadig sted. Der arbejdes også ihærdigt med virtuel undervisning af f.eks. forbundets tillidsfolk.