FOA Ungdoms landsmøde

FOA Ungdoms landsmøde 2019

FOA Ungdoms landsmøde - for unge medlemmer er 29. marts – 31. marts 2019 på Hotel Severin i Middelfart.

Landsmødet er for alle medlemmer af FOA under 31 år.

Velfærden er under hårdt pres! I FOA Ungdom er vi optaget af øge fagligheden på arbejdspladserne med de ressourcer, vi har. Og ikke mindst at kæmpe for bedre vilkår ift. at bruge vores faglighed. 

Derfor vil landsmødet i år handle om, hvordan vi sammen kan gøre forskellen, bruge vores ytringsfrihed og mening til at styrke vores arbejdspladser. 

I løbet af weekenden diskuterer vi forholdene på vores arbejdspladser, får ny viden og ikke mindst inspiration til hvordan vi råber kolleger, arbejdsgivere og politikere 0p; så vores borgerne får bedre service, og vi og kollegerne får bedre arbejdsvilkår. 

På landsmødet vil du opleve en række workshops, oplæg og diskussioner, som handler om faglig stolthed, ytringsfrihed og faglige kampe.
Derudover skal vi vælge et nyt ungdomsnetværk. 

Lørdag aften er der temafest: Til lands, til vands og i luften. 

Opstilling

Hvis du har lyst til at stille op til Ungdomsnetværket, kan du hente et opstillingsskema og læse mere om valgprocessen på siden om valg til Ungdomsnetværket.  

Praktiske oplysninger:

FOA Ungdoms landsmøde er 29. marts – 31. marts 2019 på Hotel Severin i Middelfart. Landsmødet er for alle medlemmer af FOA under 31 år.


I FOA Ungdom overnatter vi altid 2 og 2, så hvis du allerede nu ved, at du skal have en veninde eller kammerat med, som du gerne vil dele værelse

med, så oplys det, når du tilmelder dig. FOA betaler dit ophold, du skal dog selv betale øl eller sodavand om aftenen.


Tilmeld dig inden 8. marts 2019

Du kan tilmelde dig på her:

Tilmeld mig FOA Ungdoms landsmøde 2019

Senest 2 uger før landsmødet vil du modtage det endelige program for hele landsmødet samt oplysninger om transport til Middelfart m.m.

Hvis du har spørgsmål eller bare gerne vil vide mere, er du altid velkommen til at kontakte Dorte Dyrholm Pedersen på dorp@foa.dk, telefon 23 72 30 73.


Venlig hilsen FOAs Ungdomsnetværk.