A5: Indholdsfortegnelse og kolofon

Indholdsfortegnelse til A5 format - en side

Indholdsfortegnelse til A5 format - to sider

Indholdsfortegnelse

 • Indholdsfortegnelsen holdes gerne på 1 side, men er fleksibel og kan strække sig til 2 sider. Der kan tilføjes flere niveauer, hvis nødvendigt. Dog er det ønskværdigt at holde sig til få niveauer. Designeren definerer, hvor mange niveauer der skal være i indholdsfortegnelsen.
 • Der skal altid være en farvet baggrund på indholdsfortegnelsen. Farven kan med fordel relatere til farven på forsidemotivet. Dog skal den indgå i FOAs farvepalette. Der må ligeledes trækkes et grafisk element ind i indholdsfortegnelsen. Det kan ligge som baggrund og være afstemt med baggrundsfarven, og ikke forstyrre læsbarheden.
  Ordet 'Indhold' sættes i Geogrotesque regular 37 pkt. i 90% sort, spatiering -5, i en tekstboks med hvid baggrund.
  Den hvide kasse skal måle 44 mm x 16 mm.
  Spalten med brødteksten skal være 93 mm i bredden. Den skal være placeret 40 mm inde på arket.
 • Brødteksten i indholdsfortegnelsen sættes i Geogrotesque regular 10,5/14 pkt. i 100% sort. Sidetallet højrestilles altid. Brødteksten har et indryk på 3 mm i forhold til overskriften i kapitlet.
  Ved farvet baggrund (f.eks. rød) står brødteksten i negativ.
  Titlen på kapitel sættes i Geogrotesque bold 10,5/14 pkt. i rød (0% 91% 72% 25%).

 

Kolofon

 • Teksten sættes i Geogrotesque regular 8,5 /13 pkt. i 90% sort. Er altid placeret på side 2, hvor den vokser fra bunden.
  Hvis kolofonen bliver meget høj, kan den komme i konflikt med indholdsfortegnelsen. Tekstmængde bør derfor holdes på et minimum. Hvis der er for meget tekst, kan næste spalte inddrages.