Elev i FOA Social- og Sundhedsafdelingen

I FOA SOSU kan du få hjælp, hvis du får problemer med din praktikplads. Desuden giver medlemskabet dig et fagligt fællesskab, rabat på studiebøger og adgang til en masse andre rabatter.

Som medlem af fagforeningen har du et fagligt fællesskab og mulighed for at få hjælp, hvis du får problemer under din praktik.

Som elev er du omfattet af FOAs overenskomst, som er en aftale mellem FOA og din arbejdsgiver. Det betyder, at det er FOA, der forhandler din elevløn og dine rettigheder.

Din tillidsrepræsentant er FOA SOSUs repræsentant på din praktikplads, og i fagforeningens lokaler på Godthåbsvej på Frederiksberg er vi altid parate til at hjælpe dig.

Som medlem har adgang til indflydelse på FOA Social- og Sundhedsafdelingens politiske arbejde, også mens du er elev, bl.a. gennem deltagelse i fagforeningens årlige generalforsamling.

Desuden giver dit medlemskab dig en række andre fordele, som du kan læse mere om via linkene herunder. For eksempel indflydelse på FOA's politik, rabatter på både huen, bøgerne og andre rabatter til hverdag, ferie, oplevelser, bank og forsikring samt ikke mindst et fagemblem, når du er færdig.