$name

Markant hilsen til Folketinget

 
Demonstration på Christiansborg Slotsplads den dag Folketinget åbner - tirsdag den 2. oktober. FOA Social- og Sundhedsafdelingen mødes på Axeltorv kl. 15.00 med LO Hovedstaden og går til Christiansborg Slotsplads, hvor stjerne-demonstrationen mødes kl. 16.30
 
Af Ulla Nygaard
  
- Vi skal medvirke til, at demonstrationen den 2. oktober bliver et brag af en demonstration, sagde næstformand i FOA, Mona Striib i en opfordring til at gå med i demonstration, når Folketinget åbner.

Næstformanden opfordrede ca. 350 FOA-tillidsfolk i hovedstaden til at gøre deres til, at demonstrationen bliver til en succes. Tillidsfolkene var samlet til møde 10. september om de nye overenskomster.

- Vi kan være med til at skabe en kanon demonstration. Se parolerne - de er vores: "højere løn", "flere hænder", "ja til velfærd", sagde næstformanden med en opfordring til at sprede det gode budskab på FOAs arbejdspladser.
 
Vilje til velfærd
Formand for FOA Social- og Sundhedsafdelingen, Palle Nielsen, sagde, at afdelingens medlemmer går med fra Axeltorv overfor Tivolis hovedindgang, som en del af en stjernedemonstration kl. 15.00.
Tillidsrepræsentanter kan hente materialer i afdelingen og på Tillidszonen.

Fra Axeltorv er FOA Social- og Sund­hedsafdelingen sammen LO Ho­vedstaden.
Også pædagogerne og lærerne deltager i demonstrationen i en fortsættelse af samarbejdet med FOA om "Vilje til velfærd".

Bag demonstrationen står en lang række faglige organisationer og ungdomsorganisationer.
 
Oprustning
På FOA tillidsrepræsentantmøde havde næstformand Mona Striib flere opfordringer til kampagnen for et godt overenskomstresultat.

Hun lancerede en særlig indsats i uge 46-47, hvor FOA sammen med sine tillidsrepræsentanter har fokus på at hverve medlemmer og holde medlemsmøder om de forestående overenskomstforhandlinger.

- Det handler om at være hundrede procent organiserede, hvis vi skal ud i en overenskomststrejke, sagde Mona Striib.
 
Læs mere om mødet for tillids­repræsentanter på side 6, 7, 8 og 9.

Tilbage til infoa nr. 7 - 2007