$name

Oktober 2005Lederen
Så har statsministeren igen problemer med at styre sine folk i regeringen. Denne gang er det socialminister Eva Kjer Hansen, som i september måned udtalte sig om ulighed i samfundet. Efter 4 dages intens debat blev ministeren banket på plads af Anders Fogh og hun trak alle sine udtalelser tilbage.

Færre penge til voksenelevløn
Til trods for at voksenelevløn øger rekrutteringen til social- og sundhedsuddannelserne, er der færre penge i 2006, i det budgetforlig som Socialdemokraterne, SF, konservative og de radikale har indgået i Københavns Kommune.

Et sundhedscenter behøver ikke at være i mursten
Sundhedscentre indtager en stor plads i debatten om fremtidens sundhedsvæsen i den nye kommunale struktur selvom, der egentlig ikke er nogen, der ved, hvad de skal være for en størrelse.

100 millioner til frontløbere
Regeringen og Dansk Folkeparti har bevilget 100 millioner til 18 kommuner, der får til opgave at holde ekstra styr på, hvad de nye sundhedscentre bliver brugt til. Hvordan bliver den nye ramme til gavn for borgerne?

Lær din krop gode vaner
Vi lever vores liv foroverbøjet både på arbejde og derhjemme i sofaen, så det gælder om at strække ryg og nakke ud for at undgå smerter. Hver dag.

"Jeg kunne ikke engang binde mine snørebånd"
Hos fysioterapeuterne på SYFO får du lektier for. De øvelser, der for eksempel skal hjælpe på Tina Blomsters rygsmerter, skal hun også lave derhjemme.

Mit job er en livsstil
Beboerne i boligkarreen Engholm i Sydhavnen taler om tiden før
og efter Helen. Helen, som har efternavnet Jeppesen, er social vicevært på tredje år i ældreboligerne. Hun er vild med sit job. - Det er en livsstil, siger hun.

Presse pluk
Babyalarm!
Det var Ekstra Bladets kioskbasker, da det stod klart for det hele kongerige, at rigets Kronprinsesse var blevet indlagt på Rigshospitalet med plukveer dagen i forvejen.

Cykler til alle
Festligt så det ud da flere hundrede ens cykler stod linet op ved plejecentret Søndersøhave i Gentofte Kommune.
I alt 700 cykler er blevet udleveret til hjemmeplejens ansatte.

» Tilbage til infoa 2005

» Tilbage til forsiden