$name

November 2003


Lederen 
Tak for kaffe! 
Offentligt ansatte og lavtlønnede sakker agterud, når det gælder firmakaffe og andre firmagoder. Men endnu værre: Det sakker også bagud, når det gælder mere fleksible arbejdstider og friheder, der giver bedre sammenhæng mellem arbejdsliv, fritidsliv og familieliv.

Plads til alle
Værestedet i Aktivitetsteamet i Herlev modtog i oktober Social- og sundhedsafdelingen i Storkøbenhavns førstepris som et godt praktiksted.
De, der kender stedet bedst, brugerne, er stolte men ikke overraskede:
"Her er jo plads til alle - også nye elever," som en af dem udtrykker det.

Med fokus på praktikken
Ingredienserne til en rigtig festlig reception var hældt i Store Praktikdag.
Vin og receptionsbuffet, taler og musik, og for første gang i historien blev et praktiksted kåret som årets bedste. Og prisen blev overrakt af en socialminister

Hun vil sælge Store Praktikdag
Hun er en af de få elever der er mødt frem til Store Praktikdag. Hun er kommet af nysgerrighed, og det er første gang hun besøger sin fagforening.

Løn og kultur
Forventningerne til Ny Løn i den offentlige sektor var noget blandet, alt efter hvilken del af sektoren man var ansat i. I dag er mere end halvdelen af FOAs grupper skuffede. 
Der er for lidt penge i systemet, for dårlig ledelse, og så er det ny lønsystem ikke tilpasset de forskellige kulturer i den offentlige sektor.
Sådan forklarer ledelsesforsker Betina Wolfgang Rennison, den manglende succes.

Køresedlen kan ligge i frakkelommen
Hjemmehjælperne i hjemmeplejen i Husum Vænge har siden januar i år brugt håndholdte computere på arbejde. Alle relevante oplysninger om dagens arbejdsopgaver kan hentes frem fra mini-pc'en, der ligner en lille lommeregner i sort omslag.

Ros til personalet

Forsøg blev indstillet