$name

December 2003


Lederen
Fagforeningen afviklede sin ordinære generalforsamling den 19. november. Det blev en aften med en god debat og flere forslag til det kommende års arbejde. Samtidig fik vi valgt nye bestyrelsesmedlemmer og en ny næstformand.

Opsang fra et plejehjem
Personalet på plejehjemmet Fælledgården i København, vil have fokus på deres arbejdsvilkår - inden de bliver hængt ud for omsorgsvigt.
Tillidsrepræsentant Marianne Jensen har bedt Folketingspolitikerne om hjælp. Københavns Kommunens sundhedsborgmester har hun opgivet.

Sundhedsborgmester besøger plejehjem
Københavns sundhedsborgmester Inger Marie Bruun- Vierø, har besøgt plejehjemmet Fælledgården og har bebudet en undersøgelse af forholdene. Det sker efter at personalet med tillidsrepræsentanten i spidsen har sat fokus på arbejdsforhold.
- Fint for os, men vi vil mere, siger Marianne Jensen, tillidsrepræsentant.

Prisindstilleren til årets praktiksted
Her er hun så, årets praktikpris-indstiller. Solveig Eiskjær Sørensen.
Hun er kvinden bag indstillingen til Aktivitetsteamet, som blev kåret til årets praktiksted.
Hun har netop afsluttet sin uddannelse til social- og sundhedsassistent.

Rummelighed på arbejdspladsen
Rummelighed på arbejdspladsen er ikke en naturlov- desværre. Rummelighed er noget man skal lære, og noget man skal øve sig på.
Det er lige præcis det tillids- og sikkerhedsrepræsentanter praktiserer sammen med Dialogteatret.

Arbejdsindsatsen bliver synlig
Alle landets sygehuse skal føre elektroniske patientjournaler, gerne inden år 2006. På det psykiatriske hospital Sct. Hans har personalet to års erfaringer med computerbaserede journaler.

Fagblade i fare
Fagbladene har mistet deres portostøtte med virkning fra 1. marts 2004. Samtidig hæver Post Danmark priserne gevaldigt, på trods af politiske løfter om det modsatte

En aktiv generalforsamling
Psykiatrien var på banen på årets generalforsamling. Etnisk ligestilling, fritvalgs ordninger, Ny Løn og arbejdstidsaftalen fik også ord med på vejen fra talerstolen.

25 år i medlemmernes tjeneste
De faglige klubber hører desværre til en uddøende race. Sådan er det ikke i Lyngby-Tårbæk. Med 25 år på bagen er klubben sprudlende og synlig som aldrig tidligere.
Den 19. september festede medlemmerne for sig selv på byens Rådhus. Det var kommunens gave til klubben.

Her er din arbejdsplads - Styringscentralen på anden
I sekretariatet på anden sal i bygningen ud mod Godthåbsvej deler fagforeningens valgte politikere etage med deres sekretærer. Jeres udsendte opgav at aftale besøg med politikerne, men styre deres kalendere, det kan sekretærerne.