FOA SOSU nr. 3, 2021

Læs hele bladet (e-pages/pdf)


 


Udvalgte artikler

 

Hurra for tillidsrepræsentanten Formand Tina Græsteds leder

Hvor går grænsen Fire medarbejdere måtte igennem flere år finde sig i en byge af klager fra en pårørende.

Kan kommunen sige stop? Hvordan kan arbejdsgiveren balancere hensynet mellem borgere og medarbejdere 

Man kan altid komme til Maria For Freja Pultz Johansen er det afgørende at være medlem af en fagforening, der er synlig på arbejdspladsen i form af en tillidsrepræsentant.

Selvfølgelig kan en social- og sundhedsassistent vaccinere Shalena Saed er en af de heldige, der får lov at bruge sine kompetencer som social- og sundhedsassistent.

Store forskelle i anvendelsen af kompetencer

Jordskælvet i Brøndbyøster På én gang fik 14 medarbejdere i en hjemmepleje at vide, at de ikke passede deres arbejde ordentligt, og at de stod til advarsel, bortvisning eller fyring.

Pas på med at sige op for at undgå fyring

Bedre vilkår kan få flere til at arbejde længere En undersøgelse blandt regionsansatte viser, at bedre forhold for seniorer kan være en del af løsningen på problemet med manglende arbejdskraft.

Erfaring og viden må ikke kastes på gaden Tillidsrepræsentant Jenna Fabricius sørger for, at ældre medarbejdere kender arbejdspladsens seniorpolitik.

Opgør med en usund pausekultur Efter et langt, sejt træk er det lykkedes tillidsrepræsentant Randi Steiness at få sine kolleger til at holde frokostpause.