FOA SOSU nr. 3 2020

Læs medlemsbladet FOA SOSU nr. 3 2020

 

 

Læs hele bladet her (e-pages/pdf)


Leder: Tak for tilliden

Medarbejdere på fuld tid søges. Kommunerne skriger på flere hænder. En del af løsningen kunne være flere på fuld tid, men andelen af fuldtidsansatte stiger ikke.

Et minus på 32.000 kroner om året. Mange tænker ikke over, at arbejdet på deltid går ud over pensionens størrelse. 

Mønsterbryder på Rigshospitalet. Operationstekniker Lars Agerbo rykkede ved traditionerne på Rigshospitalet, da han fik en funktion, der normalt varetages af sygeplejersker.

En lokal tillidsrepræsentant kan ikke erstattes af et fjernt kontor. Tina Larsen er vild med sin tillidsrepræsentant. Og med, at der altid er en, hun kan gå til, hvis der skulle opstå spørgsmål eller problemer.

Uden Lone ved jeg ikke, hvor jeg havde været i dag. Lise-Lotte Andersen priser sig lykkelig over at have en tillidsrepræsentant, der tog kampen op på hendes vegne.

Det giver en enorm tryghed. Anita Hansen har aldrig mødt sin tillidsrepræsentant, men roser hende alligevel til skyerne.

Mangler I hænder på din arbejdsplads? Erfaringer viser, at FOA SOSUs a-kasse er lynhurtig, når ledige job skal matches med ledige hænder.

Vil du være med til at bestemme? Hvis du vil være med til at lede fagforeningen, er muligheden der, når der er valg til flere af FOA SOSUs tillidsposter på generalforsamlingen i november.

Skabte sit eget job. En baggrund som plejehjemsassistent er et godt udgangspunkt i arbejdet med demente.