Kom i Odense Teater med PMF Fyn

MONTY PYTHONS SPAMALOT

Info om arrangementet

Kursusnummer: 9999-15-96-01
Tid: til
Sted: Odense teater
Målgruppe: For medlemmer af PMF Fyn, samt en ledsager eller kollega.
Pris: 60,-kr. for medlemmer og 110,- kr. for ledsagere.
Tilmeldingsfrist: Da vi har et begrænset antal billetter, foregår tilmeldingen efter først til mølle princippet. Du skal tilmelde dig på vores hjemmeside, men du er først endelig tilmeldt, når vi har modtaget din indbetaling. Husk at angive i bemærkningsfeltet i tilmeldingen, hvis du har en ledsager med. Tilmeld dig her

Den 7. maj 2015 kan du sammen med PMF Fyn komme i Odense Teater, vi skal se Monty Pythons spamalot – Musicalen er kærligt stjålet fra filmen ”Monty Python og de skøre riddere!

SPAMALOT er en vanvittigt gakket musicalkomedie med guldkorn fra Monty Pythons øvrige bagkatalog – ligesom der legesygt er hentet inspiration fra andre musicals.

Musicalen tager udgangspunkt i myten om Kong Arthur og ridderne om det runde bord. Arthur og hans mere eller mindre modige riddere kaster sig ud i jagten på den hellige gral med mudder, blod og overnaturlige væsner. Der er gåder, der skal gættes, og hårde kampe, der skal kæmpes. Med sig har de deres imaginære heste og en væbner, der med to kokosnødder sørger for den helt rigtige lyd af hestehove.

Uanset hvor meget modgang ridderne møder, er det aldrig så slemt, at de ikke lige kan bryde ud i en glad sang: ”Always look on the bright side of life”.

Da vi har et begrænset antal billetter, foregår tilmeldingen efter først til mølle princippet. Du skal tilmelde dig på vores hjemmeside, men du er først endelig tilmeldt, når vi har modtaget din indbetaling. Husk at angive i bemærkningsfeltet i tilmeldingen, hvis du har en ledsager med.

Beløbet indbetales til konto 5391-0380501. Husk at oplyse navn og fødselsdato.