Læs op Udskriv Portvinssmagning Del på Facebook Del på X Send som mail Praktiske oplysninger Tid: 14-04-2016 19:00 til 21:00 Sted: PMF Fyn, Grønløkkevej 16, 5000 Odense C. Målgruppe: Alle Pris: 50,- kr. for medlemmer af PMF Fyn. 200,- kr. for ikke medlemmer. Tilmeldingsfrist: 21. marts 2016 Tilmeld dig her "Jeg gik ind i en vinhandel og fik mig et glas portvin. Det varmede mig op!", skrev H. C. Andersen i sin dagbog den 28. juli 1855. I øvrigt drak han ofte portvin som middel mod søsyge, diarré, uro og nedtrykthed. I dag behøver vi ikke henvise til diverse dårligdomme for at drikke et glimrende glas portvin. Denne store vin er en nydelse i sig selv eller som ledsager til desserter, oste, kager, nødder og ja, fiske- og kødretter. Foredraget med smagsprøver vil føre os ind i denne specielle vins historie, dyrkningsmetoder, druer og meget forskellige portvinstyper - og hvad de enkelte typer af portvin bedst egner sig til, samt løfte sløret for, hvorfor netop denne vin kan så meget forskelligt. Vi vil i løbet af aftenen smage på en række gode eksempler på portvin, både unge og ældre, og naturligvis både røde, hvide og dem midt imellem.
Læs op Udskriv Portvinssmagning Del på Facebook Del på X Send som mail Praktiske oplysninger Tid: 14-04-2016 19:00 til 21:00 Sted: PMF Fyn, Grønløkkevej 16, 5000 Odense C. Målgruppe: Alle Pris: 50,- kr. for medlemmer af PMF Fyn. 200,- kr. for ikke medlemmer. Tilmeldingsfrist: 21. marts 2016 Tilmeld dig her "Jeg gik ind i en vinhandel og fik mig et glas portvin. Det varmede mig op!", skrev H. C. Andersen i sin dagbog den 28. juli 1855. I øvrigt drak han ofte portvin som middel mod søsyge, diarré, uro og nedtrykthed. I dag behøver vi ikke henvise til diverse dårligdomme for at drikke et glimrende glas portvin. Denne store vin er en nydelse i sig selv eller som ledsager til desserter, oste, kager, nødder og ja, fiske- og kødretter. Foredraget med smagsprøver vil føre os ind i denne specielle vins historie, dyrkningsmetoder, druer og meget forskellige portvinstyper - og hvad de enkelte typer af portvin bedst egner sig til, samt løfte sløret for, hvorfor netop denne vin kan så meget forskelligt. Vi vil i løbet af aftenen smage på en række gode eksempler på portvin, både unge og ældre, og naturligvis både røde, hvide og dem midt imellem.