VIL DU GERNE BLIVE BEDRE TIL DANSK, IT & MATEMATIK?

”KLAR TALE & NYT JOB!
Jeg har været den heldige kursist, det har fået lov at være på kursus hos AOF. Aldrig har jeg mødt så arrangerede lærere - altid parat med hjælp eller svar. Da jeg var ved at falde for dagpengegrænsen, havde jeg det ikke altid godt psykisk. Så selvom man kom og var uoplagt, var der forståelse og der blev lyttet og når man gik hjem igen, var humøret i top. Jeg har med stor hjælp lært at skrive ansøgninger og må sige de har båret frugt: 3 job samta-ler på 9 dage og jeg kunne vælge mellem de 2 af dem.
Så STOR tak til AOF. Christina Holst"

Info om arrangementet

Tid: til
Sted: Kontakt AOF
Målgruppe: For alle
Pris: Gratis

DANSK MED IT

Undervisningen er for dig, der gerne vil blive bedre til både dansk og IT.

DANSK MED JOBSØGNING

Vil du have hjælp til din jobsøgning, så er dette forløb måske noget for dig? Vi arbejder med læsning og skrivning. Undervisningen tager udgangspunkt i din situation som jobsøgende.

STYR PÅ BOGSTAVERNE

Undervisningen er for dig, der er ordblind.
Vi arbejder med emner, der interesserer dig—fx noget fra din fagforening, fra dit barns skole, en ansøgning eller en aktuel debat

MATEMATIK

Undervisningen er for dig, der gerne vil blive bedre til procentregning, rumfang og andre regnestykker. Der er ofte meget skrift i regnestykker, så man skal være god til både dansk og regning, hvis man skal være sikker på at kunne beregne de rigtige resultater.

VIL DU VIDE MERE? VIL DU TILMELDES?

SNAK med DIN FAGFORENING eller RING til AOF på 6531 7277

AOF tilbyder yderligere kurser og foredrag, som kan findes på www.aof-odense.dk/kurser/Foredrag+og+debat/Debat+ogdialog/