Kom og gi´dit bud på Danmarks fremtid

I LO er vi bekymrede over den udvikling, vi har set, siden VKO kom til i 2001, og ikke mindst siden krisen tog til. Men hvad synes du? Er Danmark i udvikling eller under afvikling? Har vi det Danmark, vi gerne vil have?

Info om arrangementet

Tid: til
Sted: Carl Nielsen Salen, Hotel H C Andersen,Claus Bergs Gade 7, Odense C
Målgruppe: Medlemmer af PMF Fyn og andre organisationer i LO Odense.
Pris: Gratis
Tilmeldingsfrist: 14. oktober Tilmeld dig her

Vigtig invitation til fyraftensmøde

I fagbevægelsen står vi overfor kæmpe udfordringer. Der føres i dag en politik, hvor det er lønmodtagerne og samfundets svageste, der betaler regningen for den økonomiske krise.

Skattelettelser til de rigeste har senest betydet et voldsomt indgreb i dagpengesystemet, hvor dagpengeperioden er forkortet til to år og optjeningskravet ændret fra 26 til 52 uger. Set over de seneste år er der blevet gennemført dramatiske forringelser for vores medlemmer, og det er svært at se, hvornår angrebene på lønmodtagerne holder op.

I fagbevægelsen ønsker vi en anden vej. Vi er af den opfattelse, at det er bedre at arbejde sig ud af krisen end at spare sig ud af den. Det er også baggrunden for, at vi viser velvilje overfor Socialdemokraterne og SF’s forslag om trepartsforhandlinger og gerne vil diskutere vores bud på en løsning med fagbevægelsens medlemmer.

Vi skal holde regeringen ansvarlig for den negative udvikling i Danmark samtidig med, at fagbevægelsens mærkesager om den stigende arbejdsløshed, mangel på praktikpladser og nedskæringer på uddannelsesområdet, en retfærdig fordelingspolitik og investeringer på velfærdsområder som sundhed, børn og handicapområdet sættes på dagsordenen.

På den baggrund har jeg hermed fornøjelsen af at invitere jer til et vigtigt fyraftensmøde.

Program

  • Den økonomiske situation - nu og på lidt længere sigt ved en repræsentant fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd
  • Fagbevægelsens bud på en vej ud af krisen, ved Harald Børsting, LO formand, og Kim Simonsen formand HK samt Kirsten Nissen formand SL.
  • Efterfølgende debat om hvordan debatten kommer ud på arbejdspladserne

Da der under mødet vil blive serveret sandwich, kaffe og vand er tilmelding nødvendig. Den skal foretages på lofyn@lo.dk senest torsdag den 14.oktober. eller på linket "tilmeld dig her"

Med venlig hilsen
Helle Nielsen
Formand LO Odense