IT for begyndere

– alle kan være med uanset alder og erfaring.

Info om arrangementet

Tid: til
Sted: AOF Center Fyn, Vestergade 23, 5700 Svendborg.
Målgruppe: Alle
Pris: 500 for medlemmer af PMF Fyn, 837 for ikke medlemmer
Tilmeldingsfrist: 6. august 2012 Tilmeld dig her

PMF Fyn tilbyder i samarbejde med AOF Center Fyn dette IT-kursus, som er for dig, der aldrig eller - næsten aldrig - har brugt en computer. Det kræver ikke nogle forkundskaber – alle kan være med uanset alder og erfaring.

På kurset lærer du bl.a.:  

  • hvad en computer er, hvad den kan og lidt om , hvordan den fungerer .
  • at surfe på internettet, besøge hjemmesider og se, hvad der er derude på ”nettet”. Du får set og prøvet forskellige sider på nettet, med relevans for dit arbejde og dit fag.
  • at betjene en computer. Du lærer, hvordan Windows ser ud og får vist de grundlæggende funktioner. Du lærer at åbne og lukke programmer, kopiere dokumenter, musik og at overføre billeder fra kamera til computer. Du lærer også om tastaturet og får øvelse i at taste og at bruge en mus .
  • at bruge tekstbehandling. Vi ser på programmet Word, og prøver at skrive små enkle breve, beskeder og vi prøver at skrive det ud .
  • at sende og modtage mail – bruge mail programmer på computeren og på internettet.

Du får også en introduktion til NEM-Id og E-boks, og når også at snuse lidt til andre programmer som regneark, powerpoint mv.

Kurset er tilpasset alle kursister og vi tager hensyn til hver enkelt kursist, og går ikke hurtigere frem end at alle kan nå at være med.

Kurset foregår over 8 gange på følgende datoer: Mandag, den 20/8, 27/8, 3/9, 10/9, 17/9, 24/9, 1/10 og 8/10-2012

Alle dage foregår undervisningen kl. 18.30-21.15 svarende til 3 lektioner.

Underviser:  Carsten Høgh