Helligtrekongersaften

Tag med i Teater Momentum

Tag med PMF Fyn i Teater Momentum og se forestillingen HELLIGTREKONGERSAFTEN
– en komedie af William Shakespeare. Bearbejdet af Henrik Grimbäck og Vol. 10

Info om arrangementet

Kursusnummer: 9999-17-96-01
Tid: til
Målgruppe: For medlemmer af PMF Fyn, samt en ledsager eller kollega.
Pris: 50,-kr. for medlemmer og 130,- kr. for ledsagere.

         
Ledige pladser 15
Tilmeldingsfrist: Tilmeldingsfristen er udløbet

Shakespeares komedier opfattes oftest på dem som “sjove”, men sjældent som “sjovsjove”. Det stopper som regel ved “sjove”. Men i virkeligheden gik det sådan til, at Shakespeare i 1500-tallet kom ud af sit telt, og hev fat i en eller anden på gaden og sagde: “Hey, jeg må bare fortælle dig det her. Jeg har skrevet noget sindssygt sjovt.

Folk kommer til at ligge flade af grin! Det er uden tvivl det sjoveste siden “Fuglene” af Aristofanes.” Nu kan man ikke vide, hvad der helt præcist skete, men det er i hvert fald sådan vi forestiller os, det gik til, da Helligtrekongersaften blev skrevet.

Komedien lader forvekslingerne, misforståelserne og pinlighederne komme frem i lyset, når dørene åbnes til en moderne, sjovsjov Shakespeare.

Da vi har et begrænset antal billetter, foregår tilmeldingen efter først til mølle princippet. Du skal tilmelde dig på vores hjemmeside, men du er først endelig tilmeldt, når vi har modtaget din indbetaling. Husk at angive i bemærkningsfeltet i tilmeldingen, hvis du har en ledsager med.

Beløbet indbetales til konto 5391-0380501. Husk at oplyse navn og fødselsdato.