Foredrag ”Når presset stiger” v. Helle Bentzen

Frem for at grave os ned i problemerne og beskylde andre, vil vi fokusere på, hvordan vi hver i sær kan tage ansvar og handle for at ændre vores hverdag hen imod trivsel og arbejdsglæde.

Info om arrangementet

Tid: til
Sted: PMF Fyn, Grønløkkevej 16, 5000 Odense C
Målgruppe: For alle
Pris: 100 kr. - gratis for medlemmer af PMF Fyn
Tilmeldingsfrist: Den 14. marts 2014 Tilmeld dig her

Kunne du tænke dig at få mere overskud i din hverdag?

Vi ved godt, hvornår den er gal, og hvad der er galt, når vi mærker efter. Udfordringen er dog tit, at vi ikke giver os selv tid til at stoppe op og mærke efter – og dette til trods for, at det er sundere både for vores krop, sind, relationer og ikke mindst vores effektivitet.

Foredraget handler om dig og din situation og vil byde på værdifuld viden og effektive værkstøjer, der kan give dig overskud og en positiv tilgang til en travl hverdag. Frem for at grave os ned i problemerne og beskylde andre, vil vi fokusere på, hvordan vi hver i sær kan tage ansvar og handle for at ændre vores hverdag hen imod trivsel og arbejdsglæde. Vi vil arbejde med løsningsfokus frem for problemfokus.

Det kommer du til at høre om:

  • Motivation til at ændre din indstilling og din hverdag samt lysten til at tage ansvar og handle.
  • De vigtigste redskaber til at tage kontrollen tilbage
  • Baggrundsviden om hvordan pres påvirker dig og din krop, samt indsigt i hvordan det opstår i netop din hverdag.
  • Indsigt i den positive psykologi og hvordan du kan bruge de nyeste forskningsresultater på området til at skabe trivsel i dit liv.

Kom og hør et positivt, inspirerende og spændende foredrag med Certificeret life- og buisnesscoach samt stresscoach, Helle Bentzen.