Kom i Odense Teater med PMF Fyn

DE TRE MUSKETERER
The musical

Info om arrangementet

Kursusnummer: 9999-14-96-01
Tid: til
Sted: Odense teater
Målgruppe: For medlemmer af PMF Fyn, samt en ledsager eller kollega.
Pris: 100,-kr.
Tilmeldingsfrist: Da vi har et begrænset antal billetter, foregår tilmeldingen efter først til mølle princippet. Du skal tilmelde dig her på siden, men du er først endelig tilmeldt, når vi har modtaget din indbetaling. Tilmeld dig her

Den klassiske fortælling om heltemod og dødelig kærlighed tilsat nogle af 1980'erne og 1990'ernes største hits - og masser af selvironi.

Et sted i provinsen drømmer den unge d’Artagnan om at blive kendt. Med guitaren på ryggen forlader han fødebyen og tager til Paris for at gøre drømmen til virkelighed. Her hvirvles han ind i en musikalsk duel mellem den franske konges tre trofaste musketerer og den magtsyge kardinal Richelieus gardister. Ingen regner den unge, nytilkomne for noget. Men da kongens musketerer står til at tabe, træder
d’Artagnan ind på scenen. Alle måber. Hvem er den ukendte musketér?

Nu har du chancen for at se - eller gense - denne forrygende, musikalske opdatering af den klassiske historie, som fik taget til at lette på Odense Teater i 2012.

Den 18. marts 2014 kan du sammen med PMF Fyn komme i Odense Teater, vi skal se De tre musketerer. Det koster kr. 100,00 for medlemmer af PMF Fyn og kr. 180,00 for ledsager eller kollega (skal angives i bemærkningsfeltet).

Da vi har et begrænset antal billetter, foregår tilmeldingen efter først til mølle princippet. Du skal tilmelde dig her på siden, men du er først endelig tilmeldt, når vi har modtaget din indbetaling. Husk at angive i bemærkningsfeltet i tilmeldingen, hvis du har en ledsager med.

Beløbet indbetales til konto 5391-0380501. Husk at oplyse navn og fødselsdato.