Foredrag ”Den sammenbragte familie” v. Charlotte Berg

"DEN SAMMENBRAGTE FAMILIE - SÅDAN får vi den til at lykkes"

Info om arrangementet

Tid: til
Sted: Kulturmaskinen, Store sal, Farvergården 7, 5000 Odense C
Målgruppe: For alle
Pris: 75 kr. - gratis for medlemmer af PMF Fyn
Tilmeldingsfrist: Den 6. februar 2015 Tilmeld dig her

"Den sammenbragte familie er kommet for at blive. Flere og flere voksne indgår parforhold eller ægteskab for anden gang - hvor der følger børn med fra tidligere. Men mange af os er ikke rigtig forberedte på, hvad det vil sige at indgå i en sammenbragt familie og bliver ofte overraskede over de mange udfordringer, det medfører. For en sammenbragt familie er IKKE en kernefamilie - og bliver det aldrig.

I dette foredrag gennemgår coach og forfatter Charlotte Berg en række svære og tabubelagte emner og følelser i forbindelse med dine, mine og vores børn- Skal man elske sine bonusbørn? Og hvad nu, hvis man ikke gør det? Hvilken rolle skal man påtage sig som bonusforælder? Hvordan holder man udfordringerne med hinandens børn væk fra parforholdet? Hvordan forholder man sig til eks'en, som aldrig forsvinder? Og hvordan skaber man plads til sig selv i et familiesystem i konstant forandring?
Et foredrag fyldt med historier, erfaringer og gode råd fra Charlottes eget liv som skilsmisseramt og bonusmor samt fra hendes arbejde som coach og rådgiver for skilsmisseramte og sammenbragte familier."

Charlotte Berg er 45 år, coach, forfatter og foredragsholder.